Odas, Karel ve Vestl Hisse Yorumları | Blogdayazar

7 Şubat 2019 Perşembe

Odas, Karel ve Vestl Hisse Yorumları


 Merhaba, yeni bir hisse analizleri yazısıyla birlikteyiz. Bu yazıda Odas, Karel ve Vestl hisselerinin teknik yorumlarını aktarmaya çalışacağız. Analizlere geçmeden önce kısa bir Bist 100 yorumu yapalım. Haftaya kar satışlarının etkisinde başlayan endekste Ocak ayı enflasyon verisinin ardından kayıpların hızlandığı görüldü. Şuan için dolardaki yatay seyir endeksi 102 bin seviyelerinde tutunmasını sağlamakta. Teknik olarak satış baskısının artması durumunda 101 bin ve 98 bin destek noktaları olarak karşımıza çıkmakta. Yukarı yönlü hareketlerde ise ilk direnç 106 bin olarak görünmekte. Şimdi hisse analizlerine geçelim.










Odas hisse yorum

 Odas hissesinde şuan için olumlu seyrin devam ettiğini söyleyebiliriz. 1,37 dibinden sonra hızlı bir şekilde toparlanan Odas hissesinde 2,16 direncinin üzerinde kalıcılık sağlanması durumunda yeni bir trendin başlangıcından söz edebiliriz. Diğer taraftan hissede bir flama formasyonu görülmekte. Formasyon hedefi ise 2,72 civarında. Aşağılarda ise ilk destek 1,97 civarı.


Karel hisse yorum

 Karel hissesi üçlü dip formasyonu sonrasında sert bir yükseliş yaşadı ve 5,40 direncini birkaç kez test etti. Şuan için Karel hissesinde bir çanak formasyonu gözlemlemek mümkün. Ancak bunun gerçekleşmesi 5,57 seviyesinin üzerinde kalıcılık sağlandığı taktirde gerçekleşebilir. Formasyon hedefi ise 7,60 civarı. Tabi burada dikkat çekmek istediğimiz konu ise yaşanan bu hızlı yükselişin yaşayabileceği olası düzeltme. Böyle bir durumda 5,03 ve 4,81 seviyelerine dikkat etmekte yarar var.


Vestl hisse yorum

 13 seviyelerini gören Vestl hissesi için trendin döndüğünü söylemek biraz zor. 5,24 lerden itibaren yaklaşık 2 aydır soluksuz yükselen Vestl hissesinde kar satışlarının görülmesi kuvvetle muhtemel.Tabi bu noktada 6,34 desteğinin önemi bir kat daha artmakta. 6,34 ün kırılması durumunda 6,13 seviyelerine kadar bir geri çekilme yaşanabilir. Yukarı yönlü hareketlerin devamında ise ilk direnç noktası 6,58 civarı. Buranın geçilmesi durumunda son iki ayın zirvesi 7 seviyesi görülebilir, diyerek yazımıza son veriyoruz. Herkese bol kazançlar.


UYARI: Burada yer alan yorum ve görüşler genel nitelikte olup, yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir

3 yorum:

  1. Pek anlamıyorum bi ziyaret edeyim dedim

    YanıtlaSil
  2. Konuyla ilgili değil sadece duyuru yapmak istedim...Değerli Blog arkadaşım, İnsana Davet sitesinin mobil uygulamasını bu hafta çıkarttık. Sizi de uygulamayı kullanmaya davet ediyorum, uygulmanın linkini sitemde bulabilirsiniz. Blogger da paylaşımlarınız daim olur inşaallah... Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim, sağlıcakla kalın...Selam ve Dua ile...

    YanıtlaSil
  3. borsa canlı ile en güncel borsa verilerine ulaşacaksınız.

    YanıtlaSil