Koza Anadolu, Menderes ve Vakıfbank Hisse Senedi Yorumları | Blogdayazar

10 Ocak 2019 Perşembe

Koza Anadolu, Menderes ve Vakıfbank Hisse Senedi Yorumları

Hisse senedi
 Merhaba, yeni bir hisse senedi analiz yazısıyla sizlerle birlikteyiz. Bugün Koza Altın, Menderes ve Vakıfbank hisse senetlerinin teknik analizi yazımızın konu başlıkları arasında olacak  Bunlara geçmeden her zaman olduğu gibi Bist 100 için kısa bir değerlendirme yapacak olursak, geçtiğimiz hafta 88 bin  desteğini kıran endeks yeni haftaya toparlanarak başlamış durumda. Bu kapsamda endeks için ilk direnç noktası 92 bin seviyesi olarak görünmekte. Bu seviyelerin üzerinde kalıcılık sağlanması halinde 94 bin civarına kadar ataklar görülebilir. Aşağılarda ise 89 ve 87 bin destekleri önem arz etmekte.  Bist 100 için söyleyebileceklerimiz şimdilik bu kadar.  Şimdi Koza Altın hisse senedi ile analizlere başlayalım.



Koza Anadolu Hisse Yorum


Koza Anadolu Hisse


















 Uzun süreli çıkış trendini sürdüren Koza Anadolu hissesi 54 direncini geçemeyince kısmi bir geri çekilme yaşayarak trend desteğine kadar geriledi. 5 günlük yükselişin ardından 54 direncini tekar test eden hisse için bu bölgede kalıcılık sağlanması durumunda 66 seviyesine kadar ataklar görülebileceğini söyleyebiliriz. Aşağıda ise trend  desteği olan 50 ve 47 destekleri ön planda.








Menderes Hisse Yorum

Menderes Hisse


















 Dip oluşumunu tamamlamış görünen Menderes hissesi 0,77 direncini aşamayarak bir düzeltme süreci içerisine girmiş durumda. bu hissede 0,69 seviyesinin güçlü bir destek olduğunu bu desteğin kırılması halinde 61'lere kadar bir geri çekilme yaşanabileceğini söyleyebiliriz. Bu hissede yükselişin devamında bahsedebilmek için 83 üzerinde kalıcılık sağlanması gerektiğini düşünmekteyiz. Diğer taraftan Menderes hissesinde uzun vadede bir çanak formasyonu oluşumundan da söz etmek mümkün.


Vakıfbank Hisse Yorum

Vakıfbank Hisse

















  Vakıfbank hissesi yaklaşık 3,00 dibini gördükten sonra hızlı bir yükseliş yaşayarak 4,12 direncini test etmişti. Bu direnci aşamayan Vakıfbank hissesi kısmi bir geri çekilme yaşayarak şu an için yatay bir görünüm sergilemeye başladı. Bu hissede 3,91 seviyesi önemli bir direnç olarak ön plana çıkmakta. 3,91'in geçilmesi durumunda 4,10 seviyelerine kadar bir tepki görülmesi muhtemel. Aşağıda ise 3,67 desteği önemli. Kırılması halinde stop çalıştırılması uygun olacaktır, diyerek analizlerimizin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Diğer yazılarda görüşmek üzere herkese bol kazançlar.

UYARI: Burada yer alan görüş ve yorumlar tamamen genel nitelikte olup yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Grafik Kaynak: İnvesting

0 yorum to “Koza Anadolu, Menderes ve Vakıfbank Hisse Senedi Yorumları”

Yorum Gönder