İş Girişim Sermayesi YO, Otakar ve Bak Ambalaj Hisse Yorumları | Blogdayazar

3 Ocak 2019 Perşembe

İş Girişim Sermayesi YO, Otakar ve Bak Ambalaj Hisse Yorumları

hisse senedi
 Merhaba, yeni hisse yorumlarıyla sizlerle birlikteyiz. Bugün İş girişim, Otokar ve Bak Ambalaj hisselerinin teknik analizini yapmaya çalışacağız. Hisse analizlerine geçmeden Bist 100 üzerinden kısa bir değerlendirme yapalım. Bugün açıklan PMİ verilerinin beklentilerin altında kalması neticesinde  Bist 100 endeksi yaklaşık yüzde 2,5 luk bir düşüş yaşadı. Diğer yandan Güney sınırımızda yaşanan gelişmeler ve yarın açıklanacak enflasyon verisi haftanın geri kalanında Bist 100 için belirleyici olacak diyebiliriz. Teknik açıdan 90 bin desteğini kıran endeksin önündeki ilk destek noktası 88 bin civarında, olası yükselişlerde ise 92 civarına kadar bir tepki görülebilir.


İş Girişim Sermayesi Hisse Yorum


İs Girisim Hisse Senedi Yorum



















 Dip sürecini tamamladığını düşündüğümüz İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı hissesi şu an için yatay bir görünüm sergilemekte. 2,60 seviyesini geçmekte zorlanan bu hissede yükselişin devamı için 2,18'in üzerinde kalıcı hareketler görmemiz gerekecektir. Diğer taraftan trend çizgisinin desteği niteliğinde olan 1,90 kritik bir destek niteliğinde. Görselde de belirttiğimiz üzere bu seviyenin kırılması Gap'ın tamamlanmasına neden olabilir. Bu yüzden 1,90 altında stop çalıştırılmalı.









Otokar Hisse Yorum

Otokar hisse senedi yorum















 60 dibinden hızlı bir şekilde geri dönen Otokar hissesi yükseliş trendi içerisine girmiş durumda. Tabi hissede  buradan itibaren Borsadaki genel duruma paralel 78 lere kadar bir geri çekilme görebiliriz. 78 trend desteğinin altında kalıcılık oluşması halinde ise yine stop çalıştırılması gerekebilir. Diğer taraftan olası yükselişlerde önce 94 seviyesinin aşılması gerekecektir. Son olarak uzun vadede bir çanak formasyonunun oluşumundan söz edebiliriz.


Bak Ambalaj Hisse Yorum

Bak Ambalaj Hisse Senedi Yorum



















 Yaklaşık 6 ay kadar düşüş trendi içerisinde kalan Bak Ambalaj Hissesi 4,16 dibinden destek bularak 5,33 direncine kadar hızlı bir çıkış yakaladı. Trend dönüşünün başladığını düşündüğümüz bu hissede şu an için bir düzeltme hareketi yaşansa da 4,58 trend desteğinin kırılmadığı sürece yükselişin devamı söz konusu olacaktır. Satış baskısının artması durumunda ise 4,37 ve altında kapanışlar stop olarak değerlendirilmeli. Yukarıda ise 5,27 direncinin geçilmesi çanağı kapatmak adına 6 seviyelerine doğru bir atak başlamasına neden olabilir, diyerek yazımızı sonlandırıyoruz. Diğer yazılarda görüşmek üzere, herkese bol kazançlar.


UYARI: Burada yer alan yorum ve görüşler tamamen genel nitelikte olup yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Grafik Kaynak: İnvesting

0 yorum to “İş Girişim Sermayesi YO, Otakar ve Bak Ambalaj Hisse Yorumları”

Yorum Gönder