İpek Enerji, Şok Marketler ve Doğataş Kelebek Hisse Yorumu | Blogdayazar

20 Aralık 2018 Perşembe

İpek Enerji, Şok Marketler ve Doğataş Kelebek Hisse Yorumu

Hisse senedi
 Merhaba, yeni bir hisse senedi analiz yazısıyla birlikteyiz. Bugün sizler için belirlediğimiz üç hisseyi teknik açıdan değerlendireceğiz. Tabi önce Bist 100'deki son duruma da bakmakta yarar var.  Son birkaç aydır yatay bir seyir izleyen Bist 100'de dip arayışının sürdüğünü söyleyebiliriz. Bu hafta için 93 bin seviyesinin üzerinde kalıcılık sağlandığı takdirde 96 bin civarına kadar bir tepki hareketi görmemiz mümkün olabilir. Aşağıda ise 88 bin seviyesi ilk destek noktası. Şimdi seçtiğimiz hisselere kısaca bir bakalım.


İpek Enerji Hisse Yorum

İpek enerji hisse yorum



















 4,35 dibinden hızlı bir yükseliş yaşayan İpeke hisse senedi, 6,50 seviyelerinden ciddi bir dönüş yaşadı. Yükseliş trend çizgisini kıran fiyat şuan 5,45 civarında hareketini sürdürüyor. Tabi Buradaki düşüşün bir düzeltme hareketi olduğunu söyleyebiliriz. Düzeltmenin devamı halinde 5,17'ye kadar bir geri çekilme söz konusu olabilir. 5,17'nin kırılması durumunda stop çalıştırılmalı. Yukarı yönlü ataklarda ise 5,68 ve 6,00 seviyeleri önem teşkil etmekte.








Şok Marketler Hisse Yorum

Şok Marketler Hisse Yorum



















  yükseliş trendini koruyan Şok Marketler hissesinde 11,70 zirvesinin ardından yatay bir görünüm mevcut. Bu noktadan sonra trend desteği olan 10,67 lere kadar bir geri çekilme olabileceğini düşünmekteyiz. Eğer Şok Marketler hissesinde bir yükselişten söz edilecekse 
11,47 üzeri kalıcı hareketler görülmeli. Yine bu hisse için 10,67 desteğinin aşağı kırılması durumunda 9,96 ve 9,38 karşımıza çıkan ilk destek seviyeleri olarak karşımıza çıkıyor.


Doğataş Kelebek Hisse Yorum

Doğataş Kelebek Hisse Yorum



















  Düşüş trendinin ardından dip arayışındaki Doğataş Kelebek hissesi 1,33  direncinin kırılmasıyla beraber hızlı bir yükseliş yaşadı. Ancak bir yükseliş trendinin başladığını söylemek için henüz erken. Yükseliş trendinden emin olabilmek için 1,89 zirvesinin aşılması gerekecektir. Ayrıca yaşanan agresif yükseliş hareketinin muhtemel düzeltmesinde 1,34 ve 1,24 kritik destek noktaları. 1,24 altında da stoplar çalıştırılmalı. Uzun vadede 1,89'un aşılması durumunda çanak-kulp hedefinin 2,92 olduğunu belirtmekte fayda var. Bugün için hisse yorumlarımız bu kadar. Yeni yazılarda buluşmak üzere şimdilik hoşçakalın. 


UYARI: Burada yer alan görüş ve yorumlar tamamen genel nitelikte olup, yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Grafik Kaynak: İnvesting


0 yorum to “İpek Enerji, Şok Marketler ve Doğataş Kelebek Hisse Yorumu”

Yorum Gönder