Doas, Sise ve Mgros hisse yorumları | Blogdayazar

31 Ocak 2019 Perşembe

Doas, Sise ve Mgros hisse yorumları

hisse senedi yorum
 Merhaba, yeni hisse yorumlarıyla birlikteyiz. Doas (Doğuş Otomotiv), Sise (Şişecam) ve Mgros (Migros) hisselerinin teknik yorumları bugün yazımızın konusunu oluşturacak. Ama her şeyden önce Bist 100 deki genel duruma kısaca bir göz atmakta yarar var. Haftanın dördüncü işlem gününde Bist 100 deki olumlu havanın devam ettiğini görmekteyiz. CDS ve Dolardaki gerilemenin yanı sıra FED in faiz kararı sonrasında endeks 104 bin direncini aşarak şuan için 105 civarında seyrediyor. Bu noktadan sonra 106 bin buranın kırılması halinde 108 bin takip edilmesi gereken direnç noktaları. Olası bir kar satışında ise 103 bin ilk destek seviyesi olarak karşımıza çıkmakta. Şimdi Doas hissesi ile analizlere başlayabiliriz.


Doas hisse yorum

Doas hisse yorum

















 4,06 dibinden sonra hızlı bir yükseliş içerisine giren Doas hissesi kritik 4,80 direncinin üzerinde seyrini devam ettiriyor.Tabi şuan aslı sorulması gereken soru 5,07 seviyesinin geçilip geçilemeyeceği. Grafikte de görüldüğü gibi 5,07 üzerinde kalıcılık sağlandığı taktirde formasyon hedefi olan 6,10 civarının görülmesi mümkün. Olası bir düzeltme hareketinde ise 4,70 ve 4,59 destekleri gündeme gelebilir.









Sise hisse yorum

                                                                                                                                                                 
Sise hisse yorum















 6,35 zirvesini iki kez test etmesine rağmen bu seviyeyi aşamayan Sise hissesi dolardaki geri çekilmeye paralel 4,57 lere kadar önemli bir düşüş sürecine girmişti. Bu bölgeden toplanarak hızlı bir çıkış yaşayan hisse tekrar eski tepesine yaklaşmakta. Bu noktada 6,35 üzerinde hareketlerin görülmesi durumunda formasyon hedefi 8,10 civarına kadar bir çıkış yakalaması söz konusu olabilir. Tabi burada endeksin göstereceği performansı da göz önünde bulundurmak gerekecektir. Bu direncin geçilmemesi durumunda yaşanabilecek bir düzeltmede ise 6,05 ve 5,89 takip edilmesi gereken destekler olarak karşımıza çıkıyor. 



Mgros hisse yorum

Mgros hisse yorum


















  Bir süredir yatay bir görünüm izleyen Mgros hissesi 16,34 direncini aşarak bir trend dönüşün ilk sinyallerini vermiş durumda. Bu sinyalin gerçek bir yükseliş trendine dönüşmesi için önündeki ilk engel ise 17,21 direnci. Bu bölgenin aşılması durumunda 19 lara doğru bir atak görülmesi mümkün olabilir. Tabi hissede son zamanlarda soluksuz bir yükseliş mevcut ve bunun bir düzeltme hareketine maruz kalması kuvvetle muhtemel. Burada fiyatın destek bulabileceği ilk nokta ise 16 civarı. Bu seviyenin kırılması durumunda 15,61 seviyesi ön plana çıkmakta, diyerek analizlerin sonuna geliyoruz. Diğer yazılarda buluşmak üzere. Herkese bol kazançlar.


UYARI: Burada yer alan görüş ve yorumlar genel nitelikte olup, yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Grafik Kaynak: İnvesting

2 yorum:

  1. Görüşlerinizi, piyasa yorumlamanıza katılıyorum, piyasa düşüşe de geçebilir diye de düşünüyorum...Selam ve Dua ile ...

    YanıtlaSil
  2. Pek bu işlerden anlamıyorum.Şöyle bir geleyim tık tık edip gideyim dedim.Başarılar dilerim

    YanıtlaSil